Osaaminen

Helpompaa ja turvallisempaa trukin käsittelyä

Trukkikäsittely on merkittävä osa logistista kuljetusketjua kaikkialla. Trukkeja voidaan varustaa monipuolisilla lisälaitteilla, jolloin ne soveltuvat hyvin mitä erilaisimpiin käsittelytarpeisiin.

Hymatic suunnittelee ja valmistaa elektronisia mittaus- ja ohjauslaitteita, joilla voidaan tehostaa ja helpottaa trukin käsittelyä. Toiminnan lähtökohtana on asiakasarvon tuottaminen sekä vahva innovatiivisuus tuoteratkaisujen kehityksessä. Yrityksen markkinat koostuvat trukkien maahantuojista, jälleenmyyjistä, valmistajista sekä lopullisista käyttäjistä. Yrityksen tuotteet ovat suunnattu ensisijaisesti kaikille teollisuusyrityksille, joissa on toimintaa trukkien parissa.

Hymatic Oy:n tehtävänä on valmistaa tuotteita, jotka tehostavat trukkikäsittelyä ja ehkäisevat käsittelyssä sattuvia vaurioita. Haluamme olla myös luotettava asiantuntijayritys yhteistyökumppaneillemme elektronisten mittaus- ja ohjauslaitteiden suunnittelijana, valmistajana ja toimittajana. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteita, joita on helppo käyttää ja asentaa uusiin tai jo toiminnassa oleviin trukkeihin. Tuotekehityksessä painotamme helppokäyttöisyyttä, yksinkertaista ilmaisutapaa ja varmatoimisuutta.